top of page
Pink Blossom

Vidovita  Petra

petra%20XX_edited.jpg

Vaša Petra iza sebe ima dvadeset dve godine dugogodišnjeg rada. 
Ljubavna magija - Bela magija
Skidanje crne magije, uroka, nagaza
Vraćanje voljene osobe
Spajanje sa voljenom osobom u kratkom roku
Viber Whatsap
+381628314290

a11a_edited_edited.jpg

Potpuni uspeh u radu na daljinu i preko slike

PETRA

Prošlost, Sadašnjost, Budućnost

viber image 2021-01-26 , 14.43.28.jpg
viber image 2021-01-26 , 14.42.12.jpg
Pozovite Vidovitu PETRU

 

Otklanjam svaki porok, nebitno da li je alkohol, kocka ili drugo.

Čistim Vašu auru, donosim mir, sreću, blagoslov u Vaš dom.

Spajam rastavljene, nebitno da li je brak ili veza dovoljno je da me pozovete.

Pre poziva ako nemate veru u Gospoda Boga, nemojte ni zvati.

Vaša spasiteljka Majka PETRA.

Nema kamena na zemlji koji Vidovita PETRA  neće pomeriti da bi Vas spojila sa vašom voljenom osobom.

Svojim darom pomogla je i pomaže mnogima širom sveta, otvarajući ljudima nove vidike i spoznaju da sve može biti bolje.

Otvoriće Vam nove vidike i pružiti ruku spasa od Majke prirode datu. Radost i sreću ona pruža već pri prvom kontaktu s njom, iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Čisti auru i energetska polja

To je Vaša majka PETRA...

Radujte se životu zajedno s PETROM, podelite svoj problem s njom. Pomoćiće Vam.

                                               ZAHVALNICE PETRI

 

Senada K, Luzern, Svajcarska

Sve je bilo kao u bajci, a onda su počele svađe i problemi... Kao da mi svako radi o glavi. Sumnjala sam i bila ljubomorna na sve oko sebe. Bilo je tu svega... Prijateljica me je zvala i rekla da pozovem Petru za pomoć. Nisam joj verovala kao rođeni skeptik, ali srećom pozvah ih čiste radoznalosti. Hvala ti draga moja... Za par dana stvari su se promenile... Ja sam se promenila, a i on... :) Zavolela sam ponovo ljude a ne samo njega! A on mene obožava! Hvala ti draga PETRA za svu sreću što mi donese.

 

Melita H. Dusseldorf

Mislili smo, loša karma, nije nam Bog dao, itd, a nismo ni sumnjali da nam najbliži mogu biti neprijatelji.

Hvala vam PETRA, za pomoć koju nam ukazaste i strpljenje, sada očekujemo bebu! Ako Bog da još jednu! Znate i sami šta se sve dešavalo. Bok!

 

Nelica, N. Beograd

Sve su mi ladje bile potonule kaa je on rešio da mi okrene ledja. Nisam znala kako se zovem. Niko me ne voli, a ja sve mrzim. Sve pomalo i tražila sam spas u bežanju.

On mi se nije javljao, patila sam i htela da sebi muke skratim želeći ga nažalost sve više i više...

Hvala vama Petra na strpljenju i nadi koju ste mi ulili i vratili mi Gorana moga. Kako, ne znam, ali ponovo smo zajedno osetili ljubavni plam.

 

Milan Simeunović / Cirih

Na šta ste sve spremni kako biste povratili voljenu osobu? Ja sam pokušao na razne načine ali jedino sam uspeo uz pomoć majke Petre. Devojka i ja smo se posvađali, te je ona napustila stan gde smo zajedno živeli. Bližila se nova godina, a nje i dalje nije bilo. To mi je jos teže padalo. Nakon razgovora sa majkom Petrom moja devojka se pojavila na vratima našeg stana pred doček nove godine. Mojoj sreći nije bilo kraja. Do neba sam zahvalan ovoj ženi.

Igor / London

Evo rešenja kako da ostavite cigarete. Već dugo sam to pokušavao, kupovao sam razne tablete kako bih ispunio svoj cilj. Sve je teško išlo.  Jedan prijatelj mi je rekao za vidovitu Petru. Moja želja se ispunila. Zahvaljujući njoj uspeo sam da ostavim cigarete i započnem zdraviji život. Veliko joj hvala.

 

Amela / Bosna

Pobegla sam od svih zlih ljudi ali su me na kraju ipak pronašli. Umalo sam ostala bez svoje voljene osobe. Vidovita majka Petra mi je mnogo pomogla i večno ću joj biti zahvalna jer je vratila moj stari život…

 

Milena / Geteborg

Želim opisati moj pređasnji zivot, naime imala sam strasne nesanice, gubila sam se u prostoru i sta god uradim bilo je naopako, porodica se mučila sa mnom, nisu znali kom doktoru da me vode dok moja majka nije pozvala Petru i popričala sa njom, nakon nekoliko dana sve je počelo da se normalizuje, rečeno mi je da mi je učinjena crna magija. Ja sam danas srećna sa svojom porodicom zahvaljujući mojoj dragoj majci Petri i njenoj amajliji koju čuvam.

bottom of page