top of page
viber image 2021-01-26 , 14.46.01.jpg

                                               ZAHVALNICE PETRI

 

Senada K, Luzern, Svajcarska

Sve je bilo kao u bajci, a onda su počele svađe i problemi... Kao da mi svako radi o glavi. Sumnjala sam i bila ljubomorna na sve oko sebe. Bilo je tu svega... Prijateljica me je zvala i rekla da pozovem Petru za pomoć. Nisam joj verovala kao rođeni skeptik, ali srećom pozvah ih čiste radoznalosti. Hvala ti draga moja... Za par dana stvari su se promenile... Ja sam se promenila, a i on... :) Zavolela sam ponovo ljude a ne samo njega! A on mene obožava! Hvala ti draga PETRA za svu sreću što mi donese.

 

Melita H. Dusseldorf

Mislili smo, loša karma, nije nam Bog dao, itd, a nismo ni sumnjali da nam najbliži mogu biti neprijatelji.

Hvala vam Petra, za pomoć koju nam ukazaste i strpljenje, sada očekujemo bebu! Ako Bog da još jednu! Znate i sami šta se sve dešavalo. Bok!

 

Nelica, N. Beograd

Sve su mi ladje bile potonule kaa je on rešio da mi okrene ledja. Nisam znala kako se zovem. Niko me ne voli, a ja sve mrzim. Sve pomalo i tražila sam spas u bežanju.

On mi se nije javljao, patila sam i htela da sebi muke skratim želeći ga nažalost sve više i više...

Hvala vama Petra na strpljenju i nadi koju ste mi ulili i vratili mi Gorana moga. Kako, ne znam, ali ponovo smo zajedno osetili ljubavni plam.

 

Milan Simeunović / Cirih

Na šta ste sve spremni kako biste povratili voljenu osobu? Ja sam pokušao na razne načine ali jedino sam uspeo uz pomoć majke Petre. Devojka i ja smo se posvađali, te je ona napustila stan gde smo zajedno živeli. Bližila se nova godina, a nje i dalje nije bilo. To mi je jos teže padalo. Nakon razgovora sa majkom Petrom moja devojka se pojavila na vratima našeg stana pred doček nove godine. Mojoj sreći nije bilo kraja. Do neba sam zahvalan ovoj ženi.

Igor / London

Evo rešenja kako da ostavite cigarete.Već dugo sam to pokušavao,kupovao sam razne tablete kako bih ispunio svoj cilj. Sve je teško išlo.  Jedan prijatelj mi je rekao za vidovitu Petru. Moja želja se ispunila. Zahvaljujući njoj uspeo sam da ostavim cigarete i započnem zdraviji život. Veliko joj hvala.

 

Senada / Bosna

Pobegla sam od svih zlih ljudi ali su me na kraju ipak pronašli. Umalo sam ostala bez svoje voljene osobe. Vidovita majka Petra  mi je mnogo pomogla i večno ću joj biti zahvalna jer je vratila moj stari život…

 

Milena / Geteborg

Želim opisati moj pređasnji zivot, naime imala sam strasne nesanice, gubila sam se u prostoru i sta god uradim bilo je naopako, porodica se mučila sa mnom, nisu znali kom doktoru da me vode dok moja majka nije pozvala Petru i popričala sa njom, nakon nekoliko dana sve je počelo da se normalizuje, rečeno mi je da mi je učinjena crna magija. Ja sam danas srećna sa svojom porodicom zahvaljujući mojoj dragoj majci Petri i njenoj amajliji koju čuvam.

bottom of page