top of page

Pozovite vidovitu majku PETRU +381628314290

viber image 2021-01-26 , 14.46.01.jpg
Specijalnosti

 

Skidanje crne magije

Spajanje voljenih osoba

Uspešan rad na daljinu

Gata, proriče sudbine skida uroke i nagaze, skida stara prokletstva

Pomaže Vam u poslu drevnim magijama i ritualima

Petrina priča

Vidovita Petra je tu da na prvo mesto uvek stavi ljubav i porodicu. Spaja rastavljene i vraća voljene osobe. Ima moć da pomogne.

Blaga i pažljiva po prirodi, Petra će Vam pomoći da prevaziđete životne probleme i nedaće s kojima se svakodnevno susrećete.

Petra vidi ono što drugi ne vide, oseća svet oko nas i vidi ga druga;ijim o;ima.

Srediće svaku nesređenu situaciju u ljudskim odnosima i sporovima kao rukom odnešeno. Skinuće crnu magiju i pronaći rešenja za nemir i tamu oko Vas i obasjati svetlom Vaš dom, kuću i porodicu.

Petra svojim moćnim molitvama i seansama otvara prozore suncu i svetlu, svojim saborcima u večitoj borbi sa silama mraka.

Doneće ravnotežu i mir u Vašu kuću i porodicu, zdravlje, ljubav, blagostanje i pomirenje.

Svaki posao se može okončati pozitivno, na obostranu radost i negativno uz loše posledice.

Petra svojim moćima, amajlijama i ritualima Vam pomaže da Vam svaka vrata u poslu budu otvorena i sreća da Vas prati na svakom koraku. Pozovite je...

Svojim darom pomogla je i pomaže mnogima širom sveta, otvarajući ljudima nove vidike i spoznaju da sve može biti bolje. Provela je mladost učeći od starijih i mudrih, i u večitoj borbi dobra i zla. Uvek u pokretu i stalnom istraživanju kako da pomogne ljudima i prirodi. Svoje moći u vraćanju balansa i staloženosti ljudima od srca pruža i daje se u potpunosti pomažući.

Otvoriće Vam nove vidike i pružiti ruku spasa od majke prirode datu. Radost i sreću ona pruža već pri prvom kontaktu s njom, iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

To je Vaša Petra...

Viber Whatsapp +381628314290

bottom of page